Hirdetés

Martin Campbell lehet a Hunter Killer rendezője

|

Talán megvan, hogy mit fog rendezni legközelebb a Casino Royale rendezője

Hirdetés

Campbell 2011 óta nem rendezett filmet (és akkor is a gagyi Zöld Lámpást készítette), de azért letett már annyit az asztalra, hogy megbízzunk benne akkor, ha akciófilmről van szó. A rendező, aki eddig két Bond-filmet is rendezett (mind a kettő a széria legjobbjának számít) ezzel olyan listára írja fel magát, amin szerepel már Antoine Fuqua (Kiképzés), McG (Charlie angyalai 1-2), illetve Phillip Noyce (Férfias játékok, Salt, ugyanis eddig őket hozták szóba a produkció kapcsán.

A filmben egy ideig úgy volt, hogy Gerald Butler alakítja majd a főszerepet (gondolom, ez akkor volt így, amikor Fuqua került közel a projekthez), de végül inkább a Támadás a Fehér Ház ellen-t csinálta meg.

A forgatókönyvet Jamie Moss, John Kolvenbach és Arne Schmidt jegyzi, ennyit már biztosra tudunk. De hogy Martin Campbell akkor most ténylegesen jön, vagy marad, arról egyelőre tuti hír nincsen. Mindenesetre olyan film, amiben hősünknek a III. világháború kitörését kell megakadályoznia, igencsak ritkán van mostanában, úgyhogy mindenképpen üdvös lenne már egy jó kis világmegmentős csimm-bumm, amiben nem szuperhősök védik a rendet, hanem egy rendíthetetlen akcióhős.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.