Hirdetés

Martin Scorsese és Benicio Del Toro drámázhatnak az HBO-n

|

Az Oscar-díjas rendező és a szintén Akadémiai Díjjal elismert Del Toro fognak most össze, hogy sorozatot indítsanak az HBO-n.

Hirdetés

A Deadline információ szerint Scorsese, Chris Gerolmo íróval dolgozik a Cortes-en, Del Toro-val az oldalukon aki a vezető producerkedése mellett a címszerepre is pályázik. Hernán Cortéz a felelős az Azték Birodalom elsöpréséért, ugyanis ő vezette a spanyol expedíciót Mexikóba, ahol több benszülöttel is szövetkezett, akiket később mások ellen fordított.

A tervezett sorozat három fő karakter köré fog épülni: Cortéz, Malinche és egy maja lány aki segített romba dönteni az Azték Birodalmat. Cortéz egy meglehetősen vitatott történelmi figura aki ugyan rendet teremtett Mexikóban, de rengeteg benszülött életet követelt a hódítása.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.