Hirdetés

Martin Scorsese és Benicio Del Toro drámázhatnak az HBO-n

|

Az Oscar-díjas rendező és a szintén Akadémiai Díjjal elismert Del Toro fognak most össze, hogy sorozatot indítsanak az HBO-n.

Hirdetés

Martin Scorsese a Gengszterkorzóval tette meg az első lépéseket a televízió felé, melynek a pilot epizódját ő maga rendezte és az egész szériát vigyázó szemekkel figyelte vezető producerként. Nemrég belevetette magát a második HBO-s projektjébe, egy még cím nélküli 70-es években játszódó Rock n Roll drámába, amit Mick Jaggerrel, és a Gengszterkorzó megalkotójával, Terence Winterrel közösen készítenek. Most a rendező egy újabb potenciális sorozat felé kacsintgat, ami a spanyol hódítóról, Hernán Cortés-ről szólna. És ki alakítaná a híres felfedezőt? Nem más mint Benicio Del Toro.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.