Hirdetés

A Marvel ezúttal sem kímélte a Batman Superman ellent

|

Az Uncanny X-Men Annual első száma egy cseppet sem burkolt utalást is tartalmazott a Batman Superman ellen egyik kulcsjelenetére.

Hirdetés

A Marvel egy elég merész húzással ismét finoman odaszólt a DC legfrissebb filmes nagyágyújának, ami két akkora névvel, mint Batman és Superman sem teljesített az elvártak szerint a pénztáraknál, ez pedig valamennyire a negatív visszhangnak volt köszönhető. Ezúttal a múlthéten megjelent Uncanny X-Men Annual #1-ben viccelte meg egy kicsit a képregénykiadó riválisuk idei nagy moziját, ahol ráadásul Domino-t használták fel, aki a valamikor 2018-ban érkező Deadpool 2 egyik kulcskaraktere lesz. 

Hirdetés

A történet szerint Domino kapcsolatba lép Sunspot-tal, egyik egykori X-Force csapattársával, aki jelenleg az Avengers Idea Mechanics és a New Avengers feje. Titokban egy munkát kínál fel Dominonak, miszerint jusson be egy erősen őrzött katonai bázisra és iktasson ki egy dél-amerikai katonát, aki a mutánsok levadászásában leli örömét. Domino természetesen nyitott a feladatra és bele is vág az őrök hosszú sorainak kiiktatásába. Miközben az épületben settenkedik, egy érdekes beszélgetésnek lesz tanúja két katona között: Az első éppen arról mesél a társának, hogy nemrég valakit megpróbált megölni, amikor az a "Martha" nevet kezdte el kiabálni. A második őr megjegyzi, hogy az első őr anyját is Marthának hívják, és mint kiderült, a szóban forgó áldozatét is. Ezzel a ténnyel sikerült meggyőzni őt, hogy végül életben hagyja áldozatát. 

Ekkor bukkan fel Domino, és hamar leöli mindkettőjüket, mint azt a mellékelt részleten is láthatjátok. Valószínűleg senkinek sem kell elmondani, hogy a Marvel a Batman Superman ellen melyik kulcsjelenetével viccelődött egy kicsit egy cseppet sem burkoltan, mindenesetre mi továbbra sem hinnénk, hogy több lenne ebben egy kis poénnál, amit minden bizonnyal a DC sem vesz komolyan. Domino karakterével a Deadpool 2-ben találkozhatunk majd először a nagy vásznon egy egyelőre ismeretlen színésznő alakításában, de hamarosan végre kaphatunk egy bejelentést is, hisz jövő év elején kezdetét veszi a forgatás az új rendezővel az élen. 

Írta: Marvel Magyarország

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.