Hirdetés

A Marvel lerántotta a leplet az Infinity Warps című projektjéről

|

Egy nagyon szokatlan és érdekes koncepcióval rukkolnak elő hamarosan a képregényekben.

Hirdetés

Miközben vészesen közelítünk az MFU következő állomásához, A Hangya és a Darázshoz, a Marvel képregényes fronton sem tétlenkedik, a minap ugyanis felfedték, hogy mit is takar az ősszel érkező Infinity Warps projekt. Mint kiderült, a hamarosan induló Infinity Wars képregénysorozat mellékágaként öt olyan karakter kap majd egy-egy miniszériát idén ősszel, akik az általunk jól ismert hősök összemosott változatai lesznek.

Hirdetés

És hogy kik ők? Név szerint Iron Hammer (Vasember és Thor), Soldier Supreme (Amerika Kapitány és Doctor Strange), Arachknight (Pókember és Holdlovag), Weapon Hex (X-23 és Skarlát Boszorkány) és Ghost Panther (Szellemlovas és Fekete Párduc). Hogy miért kerülnek összemosásra a hősök egyelőre nem tudni, de valószínűleg a július 25-én induló Infinity Wars-ban választ kapunk rá. Ami eddig biztos, hogy a Végtelen Köveknek nagy szerepe lesz a dologban (melyek jelenlegi helyzetéről egyébként az Infinity Wars előzményeként februárban megjelent The Infinity Countdown képregényben olvashatunk bővebben).

A karakterek először az ősszel érkező Infinity Wars Prime #3-ban tűnnek fel, majd utána mindannyian megkapják saját történetüket, melyek egyenként két darab füzetből fognak állni.

Forrás: Marvel Magyarország

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.