Hirdetés

A Hangya és a Darázs - ennyi stáblistás jelenet lesz

|

Aki Marvel filmre vált jegyet, az jól tudja, hogy a film végével nem érdemes elhagyni a termet, a kérdés mindig csak az, hogy mennyi plusz jelenetet kapunk. A Hangya és a Darázs esetében már tudjuk.

Hirdetés

Nemrég egy vadonatúj TV Spottal gazdagodott a Marvel következő nagy dobása, A Hangya és a Darázs, amelyből remélhetőleg kiderül majd, hogy Scott Lang (Paul Rudd) mit csinált addig, amíg a többiek a Végtelen háborúban viaskodtak Thanosszal. 

Hirdetés

Bár a foci világbajnokság miatt A Hangya és a Darázs megjelenése több héttel csúszik nálunk, az Egyesült Államokban viszont hamarosan debütál, ennek köszönhetően pedig már azt is tudjuk, hogy bizony ismét érdemes ülve maradni a stáblista kezdetekor. A beszámolók alapján két extra jelenetre számíthatnak azok, akik türelmesek, arról azonban nem szól a fáma, hogy ezekben mit láthatunk majd. De hogy érdemes kivárni, ahhoz nem férhet kétség, hiszen a rövid Twitteres reakciók között volt, aki azt mondta, hogy bár a film is cool, mégis a stáblistás jelenet volt a legjobb része az egésznek. 

Noha az előbbiekből már kiderült, hogy még fogalmunk sincs a bónuszjelenetek tartalmáról, valószínűleg nem lőhetünk nagyon mellé, ha azt mondjuk, hogy az egyik a Hangyához kapcsolódik majd, a másik pedig az egyik pedig vagy a Végtelen háborúval kapcsolja össze a történéseket, vagy a következő két projekt (Marvel Kapitány, Bosszúállók 4) valamelyikére utal előre. Szerintetek mi lesz?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.