Hirdetés

Ezért debütál a Marvel's Inhumans IMAX-ben

|

Amellett, hogy végre választ kaptunk az új Marvel széria debütálásának részleteire, gazdagabbak lettünk nem kevés további infóval is.

Hirdetés

Múlthéten robbant a hír, miszerint a Marvel Television az ABC és az IMAX közreműködésével elhozza a tévéképernyőkre az Embertelenek királyi családját egy sorozat kereteiben, melynek első két epizódja ezer IMAX filmszínházban fog debütálni 74 országban 2017 őszén. Az immár hivatalosan is nyolcrészes széria első két része kettő hétig 2017. szeptember 4-től fog futni a mozikban, mielőtt az ABC őszi kínálatában leadná az évadot. Az előrejelzések szerint a hálózat egy egészen egyedi stratégiával állt elő.

Hirdetés

A The Hollywood Reporter hozott le izgalmas információkat a közelgő sorozatot illetően. Mint említettük, az Embertelenek várhatóan nyolc epizóddal fognak operálni, az első kettőt pedig teljes egészében IMAX kamerákkal forgatják (ahogy majd a Bosszúállók: Végtelen Háborút is). Ez az üzlet nagyszerű lehetőséget biztosít arra, hogy az ABC nagyszabású eseményt kreáljon az Embertelenekből a zsúfolt őszi kínálatban, ahol elrajtoltatni egy sorozatot bizony többmilliós befektetés. Ben Sherwood, Disney/ABC Television Group elnöke reményei szerint ez az IMAX-es egyezség csak az első a sorban. 

"Szerintünk megnégyszerezi a győzelmet - győzelem az IMAX-nak, győzelem a Marvelnek, győzelem az ABC Studiosnak és győzelem az ABC-nek, amiért elindíthatnak egy sorozatot ilyen innovatív módon és ezzel is figyelmet szerezhetnek neki."

Az IMAX természetesen anyagilag is beszáll a sorozatba, illetve rendkívül modern kameráikat nemcsak az első epizódokban, hanem későbbi akciójelenetekben (például olyanokon, amik a Holdon játszódnak) szintén munkába állítják. A pilot költségvetését nem fedték fel, ám az kiderült, hogy még a casting sem vette kezdetét. Az ABC, az IMAX és a Marvel mind marketingbe fog az Embertelenek kapcsán, amellyel az elemzők szerint egy olyan többplatformos nyomás várható, amit egyszerűen lehetetlen lesz elkerülni.

Megtudtuk, hogy eredetileg az IMAX kereste meg a Marvel-t az ötlettel, új lehetőségek után kutatva korábbi sikeres Trónok harca vetítéseiket követően. Az ABC azt is reméli, hogy az Embertelenek - ami ugyan nem A S.H.I.E.L.D. ügynökei spin-off sorozata és nem a tervezett mozifilm helyett jön - a veterán Marvel drámára is hatással lesz. Bíznak benne, hogy a rajongókat teljesen be fogja szippantani az első két epizód a mozikban és követik a sorozatot a csatornára olyan új nézőket hozva, akik talán addig a S.H.I.E.L.D.-et sem látták még. Most már biztos, hogy 2017. szeptember 4-én a valaha volt legnagyobb volumenű Marvel sorozat veszi kezdetét, amihez csak győzzük valahogy kivárni a további információkat. 

Írta: Marvel Magyarország

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.