Hirdetés

Marvel Kapitányt az Audi reklámjában világosítják fel a földi dolgokról

|

Marvel Kapitány végre tudomást szerez ősellenségünkről, a gluténról és még Goose is felbukkan.

Hirdetés

Aki látta Marvel Kapitány önálló filmjét, az tudja, hogy Carol Danvers (Brie Larson) jó ideje nem járt már a Földön, így szüksége van egy kis gyorstalpalóra, mielőtt miszlikbe rúgja Thanos hátsóját. A felkészítést azonban nem a Bosszúállók valamelyik tagja végzi, hanem az Audi reklámvideója. 

Hirdetés

Marvel Kapitánynak először azt mutogatják meg bábukon keresztül, hogy ki kicsoda a Bosszúállók közül és hogy néz ki az Őrült Titán, majd megkezdődik a felvilágosítás az elmúlt évekbeli eseményekből, mint amilyen a glutén támadása, a mobilok méretének változása és a kajafotók a közösségi oldalakra. Nyilvánvalóan nem maradhat ki a videóból a legújabb Audi, a tisztán elektromos hajtásrendszerű SUV-modell, az Audi e-tron sem és cameózik Danvers cicája - aki valójában egy flerken -, Goose is. Nézzétek csak: 

Marvel Kapitány legközelebb a Bosszúállók: Végjátékban kap komoly szerepet, amely április 25-én kerül a hazai mozikba. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.