Hirdetés

Marvel: Megtorló utalás az All Hail the King rövidfilmben

|

Annak ellenére, hogy csak pár napja lehet megvenni USA-ban a Thor 2 Blu Ray-jét, már napokkal előtte kiszivárgott az All Hail The King rövidfilmje és láthattunk benne pár érdekességet is.

Hirdetés

Egy kis nyomozás után kiderül, hogy Guido Carboni és Luis Allegre a leghíresebb társítottak a Maggia nevű bűnözőcsaláddal a Marvel Univerzumában. Carboni igazi kemény főnök, de Allegre ugyanabból a családból van, akik meggyilkolták Frank Castle családját, ami "átváltoztatta" őt Megtorlóvá. Mit jelent mindez? Lehet, hogy mindezek a közelgő Netflix-es sorozatokkal és azon belül is a "Marvel Street Universe"-vel kapcsolatosak? Lehet, hogy Megtorlós utalások lesznek benne és esetleg egy cameo is? Majd az idő eldönti.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.