Hirdetés

Marvel: Mi a helyzet Dr. Strange-dzsel és film forgatókönyvével?

|

Múlt héten olyan pletykák jöttek, hogy a Marvel megkereste Johnny Deppet, mert őt szeretnék Dr. Strange alakítójának, aki valószínűleg filmet fog kapni a Marvel 3.fázisában.

Hirdetés

Egy forrás szerint ezek lennének a film legfontosabb pontjai. Lehet, hogy egy kicsit zavarosnak fog tűnni:

-Két kisgyerek egy tóban fürdik, egy fény lesz a tó alján, az egyik eltűnik, a másik megváltozik.

-Strange meggyógyít egy kisfiút, új irodát kap és a feje lesz egy vállalatnak. Összeveszik az egyik kollégájával, mert ő meg akar műteni egy fiút, a kolléga meg nem. Strange felszed egy nővérkét, aki ott él majd vele a lakásában.

 -Alvászavar.

-Amikor műti a kis srácot, akkor felgyújtja a műtőt meg a folyosót is, aztán már az űrből is jönnek a fények.

-Amikor elmegy a kórházból, balesetet szenved a kocsijával, majd egy erő/energia beleszáll.

 -Egy kórházban tér magához, mert agyi károsodást szenvedett. Majd jön a fájdalmas fizikoterápia, akupunktúra, meditáció.

-Mindezek után sikeresen kitanulja a fekete mágiát, hogy egy film végi, epikus ütközetekben győzedelmeskedjen.

A kérdéseim nem meglepőek: Szeretnétek Deppet Strangeként látni illetve, hogy tetszik a script ezen része? A véleményeiteket a szokásos helyen várjuk.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.