Hirdetés

Marvel: Mi a helyzet Dr. Strange-dzsel és film forgatókönyvével?

|

Múlt héten olyan pletykák jöttek, hogy a Marvel megkereste Johnny Deppet, mert őt szeretnék Dr. Strange alakítójának, aki valószínűleg filmet fog kapni a Marvel 3.fázisában.

Hirdetés

Ez eddig oké, de most jön a bonyolultabb része. Egyes források szerint eléggé egyoldalú volt ez a megkeresés, ugyanis Depp nem igazán szeretné magát hosszú távra elkötelezni, de viszont már kérdezősködött is, hogy ki lenne a film rendezője, mielőtt máshova szerződne. Ki érti ezt...Tavaly Kevin Feige azt mondta, hogy Strange lesz "az új Vasember" (direkt írtam idézőjelbe), szerintem ez azt jelenti, hogy hosszú ideig szeretnék képernyőn tartani a karaktert, lehetőleg újracasting nélkül. A színész most 50 éves, mire a forgatásra kerülne a sor, addig még eltelne egy kis idő. Hogy miért hoztam fel Depp életkorát? Mert a Thomas Dean Donnelly és Joshua Oppenheimer által írt forgatókönyv állítólag egy korai 30-as éveiben járó színészt követelne meg, bár ha Deppet választanák a szerepre, akkor azért miatta át lehetne írni. A scriptről pár dolog a tovább után olvasható.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.