Hirdetés

A Marvel nyitott arra, hogy horrorfilmeket csináljon

|

Kevin Feige nem zárkózik el attól, hogy filmjeik a horror műfajába is belekóstoljanak.

Hirdetés

A Bosszúállók: Végtelen háború mától hivatalosan is elérhető a mozik kínálatában. Akik látták a filmet még az állukat keresik, akik pedig még nem azok igyekeznek elbújni a spoilerek elől. És bizonyára akadnak olyanok is, akik arra kíváncsiak, hogy mi mit hoz a jövő? Mivel lepnek meg a 4. fázisban? Talán egy horrorfilmmel? Nos, még ez sincs kizárva.

Hirdetés

Kevin Feige egyértelműen kijelentette, hogy nyitott az ötletre. Az MFU eddig is igyekezett úgy keverni a műfajokat, hogy egy percig se unjuk meg amit látunk, és most akár a horror is lehet a következő állomás. A stúdió nemrégiben visszakapta Penge és Man-Thing jogait, szóval felmerült a kérdés, hogy szeretnének-e élni velük?

"Mind a két karaktert szeretem és a horror kategóriába rengeteg minden beletartozhat. Amikor azt mondod, hogy horror a Texasi láncfűrészesre, a Motelre, a Péntek 13-ra vagy esetleg a Poltergeist- Kopogó szellemre gondolsz? Én ezek közül inkább a Poltergeistot választanám, mert egy nagyszerű film, ami hiába ijesztett halálra, így is szórakoztató volt. Nem tudom, az biztos, hogy annyi műfajjal szeretnék játszadozni, amennyivel csak lehet."

Egy valami biztosan állandó marad az MFU filmjeiben. Nem felejtenek el szuperhősfilmek maradni és más műfajok jegyeit csak keverni fogják ezzel az alappal ahelyett, hogy felborítanák az egész koncepciót.

"Úgy gondolom, hogy mindig változni fog a műfaj és remélem, hogy ez így is marad. Nagyon örülök a Thor: Ragnarok sikerének és a köré íródott cikkeknek, amelyek kikiáltották, hogy 'a Marvel végre átment teljes vígjátékmódba'. Ahogyan ezeket olvastam arra gondoltam, hogy várjátok csak ki a Fekete Párducot. Annál a filmnél és a Végtelen háborúnál az jön át, hogy most átmentünk egy komorabb tónusba. Mindig az fogja meghatározni a filmek hangulatát, hogy éppen milyen történetet próbálunk elmesélni."

A 20th Century Fox idén már majdnem bemutatott egy szuprhősös horrorfilmet a The New Mutants képében, ám azt a filmet gészen 2019. augusztusáig tolta végül a stúdió. Kíváncsian várjuk, hogy a nagymértékű újraforgatások megmentik-e a filmet a bukástól. Jól megfigyelheti majd a Marvel is, hogy van-e kereslet horrorra a szuperhősfilmek között.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.