Hirdetés

Marvel rövid hírek (2. hét)

|

Ide jönnek azok a Marveles hírek, érdekességek, amelyből a Marvel Filmes Univerzum facebook-oldalam posztjai közül válogatok.

Hirdetés

 

"A sötét szövetségesek"(?)

Punisher cameo a Pókember 2-ben? 

Vasember 3 lehetséges SPOILER:

Stark barátjának lányát elrabolják, ezért átrepül USA-ból Kínába, hogy megmentse. Plusz segítségül hívja Dr.Wu-t (Wang Xuequi), hogy megerősítse képességeit, hogy feltudja venni a harcot Mandarinnal. Állítólag Bingbing karaktere tolmács lesz Dr.Wu és Stark között

Egy korai concept art a Hihetetlen Hulkhoz:

A Vasember 2 törölt nyitó jelenet nagyjából erről szól: 

Tony rosszul van (nyilván az ARC reaktor miatt) és nem akar ugrani. Pepper magyarázza neki, hogy nagyon nehezen tudtak engedélyt kérni és hogy már az "ugrózónában" vannak és mennie kell. Tony kér valami ennivalót és egy fájdalomcsillapítót, erre mondja Pepper hogy csak az az M betűs gyógyszere van, mire Tony kiakad, hogy olyan fájdalmakra van és nem normális dolog pasiknak adni. Aztán kérdezi, hogy milyen a haja, jó-e a szélfútta stílus, meg hogy adjon szerencse csókot, mert nehéz küldetés ez neki, erre kihajítja Pepper a sisakot...

Vasember 3 promo kép:


Jeremy Renner reméli,hogy a Bosszúállók 2-ben Whedon több lehetőséget ad karakterének, hogy bizonyítson.

A Thor 2-ről Jaimie Alexander elmondta, hogy sötét tónusú lesz valamint nagy hangsúlyt kap az általa alakított Sif és Thor közötti kapcsolat. Megtudhatjuk, hogy miért viselkednek úgy egymással, ahogy. Illetve beszélt a múltkori lovas balesetéről: Megcsúszott és leesett nagyon magasról. Amikor földet ért, tudta, hogy nagy a baj. Kificamodott a bal válla, zúzódott 11 csigolyája. Másnap elvitték egy kórházba. 1 hétig nem tudta mozgatni (gyakorlatilag megbénult) a jobb lábát és a jobb kezét. 1 hétig volt kórházban és a rehabilitáció egy hónapig tartott.

A Vasember 3 Indiában is fog forogni, január 20. és 24. között. SPOILER lehet: Állítólag "számítógépfejek" segítenek majd Starknak, illetve az is lehetséges, hogy utólag a Bosszúállók 1-hez vagy már a 2-höz vesznek fel jelenetet! A Marvel hivatalos idővonala frissült egy érdekes dologgal.

Anthony Mackie elmondta, hogy már látta a Falcon ruháját és nagyon jó illetve elolvasta a forgatókönyvet és jó móka lesz a film. Russo-ék tájékoztatták elképzeléseikről és az ötleteikről, hogy mit várnak el tőle a filmben és Mackie szerint mindennek meg fog felelni

Az ABC tv csatorna a S.H.I.E.L.D. sorozat mellett Star Wars sorozat-ot is szeretne.

Elméletileg nyártól forgatják a Galaxis Őrzőit. Először az olyan erdős-rétes részen kezdik el forgatni, ahol a Thor 2-höz is vettek föl néhány jelenetet,

Annyira nem meglepő, de a Thor 2-ben Adewale Akinnuoye-Agbaje fogja alakítani Kurset és majd Algrimot is. Illetve van rá esély,hogy a Túlontúli nevű karaktert is bevezessék az MFU-ba, mivel ő általa alakult át Kurse Algrimmá. Túlontúlinak (angolul Beyonder) képessége, hogy manipulálja a valóságot ezeken kívül a "szokásos" teleportálás, szuper erő, gyorsaság stb.

Whedon pár hónapon belül befejezi a Bosszúállók 2 forgatókönyvét. Szerinte a folytatás "nem nagyobb, hanem mélyebb lesz", több személyes sztorival. Az összes 2.fázisban lévő film szkriptjét olvasta. Ha a rendezők akarják, akkor mond nekik néhány megjegyzést/tanácsot és megpróbálja magát hasznossá tenni, anélkül, hogy tolakodásnak vennék.

A Marvel még mindig dolgozik egy lehetséges Jessica Jones tv sorozat-on. Ő egy magándetektív, igaz nem annyira ismert karakter.

Állítólag Tim Blake Nelson azt mondta, hogy szívesen eljátszaná Vezető-t a Hihetetlen Hulk folytatásában, Mark Ruffalo mellett.

Joss Whedon elvállalta volna a Star Wars 7-et, ha nem a Bosszúállók 2-t csinálná. 2 nagy projekt nem biztos, hogy menne egyszerre. A Bosszúállók 2-t "nem törli" a Star Wars 7 miatt. De vannak ám saját ötletei (pl.Han Solo-val)

Don Cheadle/War Machine szerint a Vasember 3 fináléja nagyobb (és badass-esebb) lesz,mint a másik 2 részé. Jövő héten Manhattan Beach-en csinálnak néhány újraforgatást.

Egyesek szerint a Vasember 3-ból Guy Pearce/Aldrich Killian nanotechnológiájának köze lesz a "Pym részecskékhez". Ugyanis azt mondta régebben egy interjúban, hogy a filmbeli szerepe csak egy ilyen "cameo cucc" lesz.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.