Hirdetés

Marvel: Új box-set + Thor alternatív záró jelenet!

|

A 10 lemezes kiadást az 1.fázisról szeptemberben adták ki, de április 2-án kapunk újabb bónusz szolgáltatásokat és állítólag ez magában foglal majd jeleneteket a 2.fázisból!

Hirdetés

 

Videó

Egyes teóriák szerint már nem csak a S.H.I.E.L.D.-ről (jelentése: pajzs), hanem a S.W.O.R.D.-ról (jelentése: kard) is szó lesz a 2.fázisban. S.W.O.R.D. (Sentient World Observation and Response Department) feladata a földönkívüli lények és idegen világok tanulmányozása, diplomáciai kapcsolatok építése és a földönkívüli inváziók visszaverése. Az Abigail Brand ügynök által irányított S.W.O.R.D. tekinthető amolyan feketeruhás Men in Black egységnek. A S.W.O.R.D. nemcsak az USA-ban, hanem szerte a világban végez felderítő és információgyűjtő tevékenységet, valamint rendelkezik egy Holdon létrehozott bázissal, aminek a neve Starcore.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.