Hirdetés

Marvel: Új box-set + Thor alternatív záró jelenet!

|

A 10 lemezes kiadást az 1.fázisról szeptemberben adták ki, de április 2-án kapunk újabb bónusz szolgáltatásokat és állítólag ez magában foglal majd jeleneteket a 2.fázisból!

Hirdetés

A 2.fázisban benne lesz majd a Vasember 3, a Thor: The Dark World, a Captain America: The Winter Soldier, a Galaxis Őrzői és a Bosszúállók 2. Már láttuk a Vasember 3 trailerét, de úgy tűnik, hogy debütálásra várnak újabb felvételeket a listán lévő más filmekből. Kevin Feige azt mondta, hogy lesznek benne jelenetek, concept artok, néhány új easter egg, pár új meglepetés is plusz egy Tony Stark-os S.H.I.E.L.D. fájl is. A meglepetésben valószínű, hogy az Ant-Man-es tesztvideó is benne lesz. Ezen kívül lehet még több Vasember 3 felvétel(bővített trailer?), esetleg a Thor 2-ről vagy egy teaser a 2.fázisról. Én személy szerint remélem, hogy Thanosból is fogunk még többet kapni. Nem csak a neten fellelhető képeket, hanem újakat is vagy akár videót. És ha ez nem lenne elég, a tovább után megnézhető a Thor alternatív záró jelenete, ami szerintem jobb mint az eredeti:

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.