Hirdetés

A Marvel új X-Men karaktert mutatott be

|

Rob Liefeld elárult egy s mást a most áprilisban debütáló új képregénysorozatáról, a Major X-ről.

Hirdetés

A folyamatosan pofázó Deadpool, vagy éppen az ő Kábel kitalálója, Rob Liefeld új szuperhőssel állt a nyilvánosság elé, amivel eléggé megbolygatni látszik az eddig fennállt alapokat. 

Hirdetés

Az Entertainment Weekly-nek adott interjújában Liefeld így nyilatkozott új hőséről, Major X-ről, ami az előzetes információk alapján egy közel hatrészes minisorozat főhőse lesz:

"Számomra az X-Men mindig is a nagy és őrült ötletekre épült. Szóval egyszer csak azt gondoltam, csináljunk ennek megfelelően valami újat. (…) Major X egy teljesen új karaktert mutat majd be, aki egy nagy keveréke lesz az eddig tapasztalt X-Univerzumnak. Ő egy másik alternatív létből áll össze (amit X-istence-nek is hívnak): egy olyan mutáns, aki egy nekik fenntartott menedékből jött, ahol a hozzá hasonlóak békében és harmóniában élhettek. Azért hozta létre ezt a helyet, mert elege volt a folyamatos tragédiákból, ami a mutánsokat sújtotta. Lesznek itt jól ismert arcok is, amiket még ő hozatott ide. De aztán szörnyűséges események történtek, aminek következtében Major X-nek át kellett jönni abba a Marvel Univerzumba, amit már mi is ismerünk. Viszont ez sem úgy sült el, ahogy tervezte, mert 1991-ben találja magát hirtelen, de egyhamar majd a jelenkori Marvel világba is el fog jutni."

Liefeld egyébként nem egyedül vágott neki ennek az új sorozatnak, hiszen mellé becsatlakozott még Whilce Portacio, az egyik képregényes cég fejese, aki több ma is kapható kötetet tett le az asztalra (mint például Vasember-, Hulk-, Deadpool-, Megtorló-, vagy éppen Bosszúálló-számokat). Liefeld elmondása szerint Portacio neki egy követendő példakép volt, akire mindig felnézett, így rendkívül örül, hogy együtt csinálhatják a Major X-et. Hozzájuk csapódott még harmadik félnek Brett Peeples is (Titans-kötetek), akinek jelenléte csak még érdekesebbé teszi ezt az eleve érdekesnek ígérkező témát.

A Major X hatrészes minisorozat legelső kötete áprilisban fog megjelenni, viszont még nem tudjuk, hogy idehaza is ki fogják-e adni. Mi örülnénk neki, illetve annak is, ha több információt megosztanának az új karakterrel kapcsolatban.

Ti fogtok tenni vele egy próbát?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.