Hirdetés

Marvel: Újabb teóriák és Crossbones a Bosszúállók 2-ben is?

|

Pár nappal azután, hogy Frank Grillo csatlakozott a "Captain America: The Winter Soldier"-hez, megbízhatóbb források szerint több filmben is meg fog jelenni!

Hirdetés

Masters of Evil: Ez egy olyangonoszokból álló csapat, akik azért álltak össze, hogy legyőzzék vagy megalázzák a Bosszúállókat. A vezetők közé tartozottt Zémó Báró és Ultron is. Az első, alapító csapat eredeti tagjai közé tartozott ugye Zémó Báró, Fekete Lovag, Forrasztó, Rádióaktív Ember, Varázslónő és Hóhér. De később olyanok is csatlakoztak, mint Ultron, Klaw, Forgószél, Szivacsember, Vezető és Förtelem. 

Sok helyen felmerült már, hogy a Marvel előkészíti ezt a kis csoportot...és úgy fest igaz lesz. Nézzük csak:

Hulk hozta Förtelmet és a Vezetőt (ő volt az akit Förtelem a teljes átalakulása előtt meglökött és a fején lévő sebbe belecsepegett vér, a képregény szerint az agytérfogata ötszörösére növekedett, bőre zölddé és ellenállóbbá vált. Elveszítette munkáját, és megfogadta, hogy képességeit az emberiség fölötti uralkodásra fogja használni. Ezért fel is vette a Vezető nevet.)

A Vasember 3 valószínűleg hozza szépen Radioactive Man-t.

A Thor 2 lehet, hogy Kurse-t, Varázslónőt és Hóhért.

Amerika Kapitány 2 Crossbonest és lehet, hogy Zémó Bárót.

Hangya valószínűleg Ultron-t.

Ha ezek így fognak történni akkor jó esély lesz arra, hogy a jövőben a Bosszúállók ellenfele a Masters of Evil csapata lesz és mint tudjuk, Thanos-t is megerősítették, hogy szerepelni fog (mondjuk az már más kérdés,hogy mennyi az a szerep. Lehet, hogy a film végén 10 perc, de az is lehet, hogy végig ott lesz, még nem harcol, csak figyel) így nem véletlenül lesz szerepe a 3.fázisban is.

Még mielőtt jönnének a kommentek, elmondanám,hogy valószínűleg Förtelem nem halt meg a Hihetetlen Hulkban. A Consultant című rövidfilmben Sitwell és Culson tanácskoznak. Ross tábornok megkérte a SHIELD-et, hogy csatlakozhasson Förtelem a csapathoz (elvetemült, de hősnek tartják és mindent Banner-re fognak). Coulson és Sitwell tudja, hogy ez nem jó így és oda akarnak küldeni egy embert, aki rá tudja venni valamivel, hogy változtassa meg a tervét. Egy Consultant(Tanácsadó) mellett döntenek, hogy ő lenne a legalkalmasabb a szerepre. Na és ki ez a tanácsadó? Igen-igen, Tony Stark. (A Vasember 2-ben a végén mondta Fury, hogy Starkot csak Tanácsadóként foglalkoztassák) szóval őt küldik el és innen jön a Hihetetlen Hulk végi jelenet, amikor bemegy a kocsmába Tony a Tábornokhoz. Másnap pedig Coulson mondja Sitwell-nek, hogy sikerült meggyőzni.

Akkor most jöjjenek a teóriák, amik SPOILER-esek lehetnek:

Vasember 3 forgatási képeken láthattuk egy rövid időre az A.I.M. kutatóit is, velük M.O.D.O.K. is szerepelhet. Mivel az űrös eredetet kizárták,így Mandarin gyűrűit lehet, hogy az A.I.M. készítette fegyvernek...

Hallani továbbá olyan infókat a Thor 2-vel kapcsolatban, hogy Jane Foster-t megszállja egy szellem (valószínűleg Malekith-nek lesz köze hozzá) kómába esik és nem más siet Jane segítségére,  mint Doctor Strange. Hírek, melyek szerint Odin örök álomra hajtja a fejét, sokan találgatnak, ki végezhet vele. Mivel ő birtokolja a Végtelen Kesztyűt, így sokan Thanos-ra gondolnak, így bebiztosíthatjuk magunknak Thor haragját a jövőre nézve.

Az Amerika Kapitányból maradt még nekünk egy Arnim Zola nevű elmebeteg tudósunk is.

Sok helyen olvasgatni olyanokat, hogy az Iron Patriot páncélt ami War Machine új páncélja, a Vasember 3 végén megszerzi Norman Osborn, de ha nem is maga Osborn, de az Oscorphoz kerül, ezután fogja megalkotni a Green Goblin páncélt. Így már is összekapcsolhatják a Bosszúállók világát az új Spider-Man filmekkel. Mivel sok esélye van, hogy Bosszúállók 2. részben már a Pók fiú is benne lesz, így nem is lenne alkalmasabb film a felvezetésre, mint a Vasember 3.

Mivel elég sok nyilatkozatban szerepelt már, hogy semmi sem lehetetlen, így esélyes az is, hogy a jövőben Rozsomák és Tony együtt akciózik majd.. ezért majdnem biztosra veszem, hogy a Disney már titokban megállapodott a Fox-al a közös zúzáson... és nem is lehetne jobb történet erre mint a Civil War, melyben szerepelhetnek az X-Menek és a Fantastic Four tagjai is. Nem véletlen a Fantasztikus Négyes rebootja. Elég csak megnézni az eheti eseményeket, megvette a Disney az egész Star Warst és még csak pletyka se volt róla előtte...elég jól tudnak titkolózni :) Valószínűleg nem 5 perc alatt zajlott le a tárgyalás. Személy szerint nagy eséllyel az évszázad egyik legnagyobb üzleti fogását látom kialakulóban 3 stúdió között... Bosszúállók óriási sikere után borítékolható a további siker is. Pláne, ha ezeket így összehozzák...és miért is ne tennék? A Fantasztikus Négyes rebootnak is sikert hozna a szereplés, mindenki csak jól járhat  és ne felejtsük el, hogy a pénz az úr.

Ti mit gondoltok róla? Szeretnétek látni más filmben is Crossbones karakterét? A teóriákból tényleg mi valósulhat meg?

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.