Hirdetés

Marvel: Újabb teóriák és Crossbones a Bosszúállók 2-ben is?

|

Pár nappal azután, hogy Frank Grillo csatlakozott a "Captain America: The Winter Soldier"-hez, megbízhatóbb források szerint több filmben is meg fog jelenni!

Hirdetés

Mielőtt megerősítették, hogy a színész Frank Grillo-ben csatlakozott Marvel várt folytatásához, a "Captain America: The Winter Soldier"-hez, egy rádiós műsorvezető felhívta Frank Grillo-t, a  Homefront forgatásának közepén, hogy gratuláljon neki, hogy megkapta a gonosz szerepét. A műsorvezető tájékoztatta Grillo-t arról, lehet hogy visszatér Joss Whedon Bosszúállók 2-jében is, sőt, Grillo Cossbones-ként állítólag három filmre írt alá. Ha ez igaz, akkor megjelenik az Amerika Kapitány 2-ben, a Bosszúállók 2-ben és egy lehetséges Amerika Kapitány 3.részben. De ez azt is jelentheti, hogy az író-rendező Joss Whedon előkészíti a "Masters of Evil" útvonalat. 

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.