Hirdetés

Marvelék áttérhetnek a 3-4 filmes rendszerre?

|

A Marvel feje, Kevin Feige a napokban bejelentette, hogy az egyre több franchise bevonása a Marvel Filmes Univerzumába megnövelheti az egy évre jutó produkciók számát!

Hirdetés

Kevin Feige: Azt gondolom, hogy a televíziózás fő célja az, hogy minden lehetséges időt betömjön filmekkel és emiatt egyre több anyagot kell kiadniuk. A Netflix műsorok konkrétan erre épülnek. De nem tudom, hogy mi feltétlenül azt fogjuk-e mondani, hogy "Oké, most az a stratégia, hogy három filmet adjunk ki évente, mostantól pedig négyet." Ami szerintem sokkal valószínűbb, hogy ha -lekopogja a faasztalaon- a következő adag film működni fog és az emberek igenis kiváncsiak lesznek plusz történetekre, akkor már túl sok történetbe kell belenyúlnunk ahhoz, hogy működjön ez a jelenlegi rendszer, mert akkor bizonyos karakterekkel maximum két vagy három évente tudnánk foglalkozni. Ebben az esetben váltanunk kellene a háromfilmes rendszerre, de ez természetes lépés is lenne egy ilyen helyzetben. Van egy jó forgatókönyvünk, egy készítőnk, egy karakterünk amit a nézők látni akarnak? - dobjunk be harmadik filmet a talonba! Vagy egy negyediket! De sajnos jelenleg is elég nehéz két minőségi, lécet nem csak megugró, de megemlő alkotást szállítanunk évente.

Még mindig sok dolgot nem tudunk a Harmadik Fázisról azon kívül, hogy az Ant-Man rántja be a motort 2015 július 15-én, majd az Amerika Kapitány 3 kövér gázzal rajtol 2016 május 6-án. Az már biztos, hogy 2016 július 8-án és 2017 május 5-én jönnek egyelőre címmel nem rendelkező alkotások, amik mibenlétét még a jövő homálya fedi, a Marvel semmit nem erősített meg, de valószínűleg egy Doctor Strange-t és egy Thor 3-at kapunk. Persze már mennek a spekulálások arról, hogy még milyen Harmadik Fázisú filmek jelenhetnek meg és sokak szerint számíthatunk egy Galaxis őrzői folytatásra, egy régóta szóban forgó Planet Hulk-ra és Ms. Marvel-re és remélhetőleg mindent a harmadik Bosszúállók előtt, aminek megjelenése 2018-ra vagy 2019-re fog esni.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.