Hirdetés

Marvelék áttérhetnek a 3-4 filmes rendszerre?

|

A Marvel feje, Kevin Feige a napokban bejelentette, hogy az egyre több franchise bevonása a Marvel Filmes Univerzumába megnövelheti az egy évre jutó produkciók számát!

Hirdetés

Mostanra a rajongók már megszokhatták, hogy két Marvel film jelenik meg évente (Pókembert nem számolva mert ugye az máshová tartozik) és ez idén sem lesz másképp, hiszen jövő hónapban (már mindjárt ittvan, kitartást!) jön az új Amerika Kapitány: A tél katonája, augusztusban pedig a Galaxis őrzői. Az új Amcsikapcsi sajtóbemutatóján Kevin Feige elárulta, hogy gondolkodnak rajta, miszerint akár négy filmet is kiadhatnának évente a jövőben amíg a franchise bírja. Ez a lehetőség a Badass Digest szerint már 2009 óta fennáll, amikor is Feige megemlítette a Vasember 2 forgatásán, hogy az a céljuk, miszerint olyan változatos és önmagában is érdekes filmeket hozzanak létre az univerzum szereplőiből, amikből ha évente négy jönne is ki , akkor se érezzék a nézők a rókabőr effektust és ne sokallják azokat. Feige válaszáért a Badass Digest állítására és még plusz infókért katt a Továbbra!

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.