Hirdetés

Marvel's Luke Cage - Új poszter érkezett

|

Izmos kis poszter érkezett az idén debütáló Luke Cage sorozathoz.

Hirdetés

Ugyan már véget ért a nagysikerű Daredevil 2. évada, de nem kell sokáig várnunk, hogy érkezzen a Marvel és a Netflix következő közös alkotása, ugyanis szeptember 30-án jön Luke Cage önálló kalandja, akit a Jessica Jones-ban egyébként már láthattunk pár rész erejéig. A sorozatról eddig csak egy rövidke kis előzetesünk volt, most viszont egy vadiúj poszter is érkezett.

Hirdetés

A történet szerint miután egy szabotált kísérletnek köszönhetően szuper erőt és sérthetetlen bőrt kap, az ex-bűnöző Luke Cage szökésben van és megpróbálja újjáépíteni az életét New York-ban. Ám hamarosan elő kell lépnie az árnyékból és harcolnia kell, ami rákényszeríti őt arra, hogy szembenézzen azzal a múlttal, amit megpróbált eltemetni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.