Hirdetés

Mary Elizabeth Winstead benne lenne a Scott Pilgrim 2-ben

|

A színésznő legutóbbi interjújában fejtette ki, hogy szerinte szenzációs lenne, ha elkészülne egy folytatás.

Hirdetés

Idén nyáron ünnepli majd kereken a 10. évfordulóját Edgar Wright roppantmód stílusos és számtalanszor újranézhető kockafilmje, a Scott Pilgrim a világ ellen. Rengeteg oldalról közelíthető meg ez a remek mozi, aminél Wright-nak sikerült úgy belecsempésznie a sajátos stílusát, hogy az nem ment az alapjául szolgáló képregénysorozat rovására. A főhős, Michael Cera mellett a címszereplő barátnőjét alakító Mary Elizabeth Winstead is sziporkázott a szerepében, csakúgy mint a mellettük felbukkanó egyéb sztárok is (Anna Kendrick, Aubrey Plaza, Jason Schwartzman vagy éppen a Marvel filmek két kapitánya, Chris Evans és Brie Larson). Winstead a legújabb mozija, a Ragadozó madarak kapcsán adott interjúkat, és egy kérdés nem éppen a DC filmre, hanem a Scott Pilgrimre vonatkozott.

 

Hirdetés

A kérdés a szokásos volt, a színésznő benne lenne-e egy esetleges folytatásban, ami meglepte Winsteadet, de egyben örült is neki (persze meg kell jegyezni, hogy mindössze egy rajongói kérdés volt, semmiféle pletyka vagy megerősített hír nincs a Scott Pilgrim 2-vel kapcsolatban). Bővebben így válaszolt:

"Tudjátok mit, szerintem ez egy szenzációs ötlet lenne. Annyira érdekelne, hogy mi történt ezekkel a karakterekkel, miután maguk mögött hagyták a 20-as fiatal éveiket és beléptek a 30-asba. Szerintem ez igencsak érdekes lenne. Mi amúgy mindig szóba hoztuk az esetleges folytatást, mikor még anno forgattunk, de mindig úgy képzeltük el, hogy úgy nagyjából egy év múlva csinálnánk is. (…) De szerintem sokkalta meglepőbb lenne, ha nem egy közvetlen, hanem egy ilyen 10 évvel későbbi folytatást kapna. Abszolút benne lennék."

Meg kell hagyni érdekesnek érdekes ez az ötlet, és ha a régi stábi összeállna újból, beleértve Cenát és Wrightot is, akkor elképzelhető lenne, hogy egy kissé másabb, de legalább ugyanolyan szórakoztató alkotás sülne ki mindebből. Reméljük, lesz is belőle valami. Ti mit gondoltok, jó ötlet lenne folytatni a Scott Pilgrim a világ ellent - és ha igen, ti milyen alcímet adnátok neki? Scott Pilgrim az univerzum ellen esetleg?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.