Hirdetés

Mary Mother of Christ – Ben Kingsley szeretne bekerülni a stábba

|

A cím ez esetben teljesen lefedi a filmet, ugyanis ez egy újabb vallási témájú darab lesz, hasonlóan Mel Gibson Passiójához. Sőt mi több, a Mary Mother of Christ annak előzménye lenne, legalábbis a készítők annak szánják.

Hirdetés

Ahogy fent említettem, ezt a filmet a Passió előzményfilmjeként forgatják majd. Sir Ben Kingsley Heródes király szerepére pályázik, aki elől Mária elmenekül, hogy megvédje a fiát, Jézust. A forgatókönyvet Barbara Nicolosi és Benedict Fitzgerald írta, akik a Passiónál is jelen voltak. Így sokkal könnyebb a dolguk, ha össze akarják egyeztetni a két filmet. Kíváncsian várjuk mi sül ki belőle, és hogy mennyire lesz hatással ez a film Gibson terveire a Passió folytatását illetően.

 

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.