Hirdetés

Más jegyzi a Loki 2. évadának forgatókönyvét

|

A sorozat kreátora, Michael Waldron jelentette be a hírt.

Hirdetés

A sorozat showrunnere és a Doctor Strange az őrület multiverzumában írója, Michael Waldron bejelentette, hogy a második évad forgatókönyvét az eddig a sorozaton társíróként dolgozó Eric Martin (Heels) egyedül jegyzi. Egyértelmű indokot nem adott a választására, de hangsúlyozta, hogy a multiverzumok köré felépített történet megírásánál különösen fontos, hogy mindenki "egy nyelvet beszéljen". 

Hirdetés

Hozzátette azonban azt is, hogy a Marvel teljes vállszélességgel támogatja a projektet, és bízik Martinban, hogy a helyes irányba viszi a sorozat cselekményét, aminek egy izgalmas cliffhanger ágyaz meg (aki látta az első évadot, érti). 

A sorozat háza táján azonban nem csak a forgatókönyvírói, de a rendezői pozícióban is történt változás. Aaron Moorhead és Justin Benson (A 81-es számú archívum, Holdlovag)  veszik át a stafétát az első évad direktorától, Kate Herrontól. 

A sorozat első évada a Disney+-on megtekinthető, ami június 14-től Magyarországon is elstartol. 

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.