Hirdetés

Mass Effect - A film: karakter spekulációk

|

Korábban már szó esett róla, hogy készül a Mass Effect megfilmesített változata, és hogy esetleg Matthew Fox lehet Shepard kapitány. Mi puszta ötlettől vezérelve összegyűjtöttük, hogy a többi karakter képében kit látnánk szívesen!

Hirdetés

Remélem senki sem fog gyengeelméjűnek, vagy hasonló jó tulajdonságokkal megáldott szerkesztőnek tartani, de az alábbi minőségi lista esetleges beteljesülésével, és a BioWare támogatásával ez lehetne minden idők legjobb filmadaptációja.

A Mass Effect film karaktereinek CineStar válogatása tehát a következő:

Shepard kapitány, mint Matthew Fox

 

Thane Krios, mint Ralp Fiennes

 

Miranda Lawson, mint Yvonne Strahovski

 

Jacob Taylor, mint John Eric Bentley

 

Subject Zero, mint Natalie Portman

 

Kelly, mint Gemma Arterton

 

Ashley, mint Ellen Page

 

David Anderson kapitány, mint Ken Watanabe

 

Rejtőzködő fickó, mint Jeff Bridges

 

Joker, mint Sam Rockwell

 

Ennyi lenn az általunk felállított spekuláció, ti mit gondoltok, alkalmasak rá válogatott színészeink? Esetleg van jobb ötletetek? Fejtsétek ki kommentben, ha igen!

 

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.