Hirdetés

Mass Effect - Újraírják a forgatókönyvet

|

A Legendary Pictures még mindig ügyködik a Bioware legsikeresebb sci-fi játékának filmadaptációján. Azonban most kidobták a kukába a régi forgatókönyvet és helyette egy újat írnak.

Hirdetés

"A történet szerint a Marson egy 50 ezer éve kihalt nép (a protheánok) maradványait fedezte fel, melynek következtében rövid idő alatt óriási technológiai fejlődés következett be a Földön. Lehetővé vált a fénysebességénél  gyorsabb űrutazás és hamarosan felfedezték, hogy a Tejutat számos idegen faj népesíti be. A galaxis központja a Citadel(magyar fordításban Fellegvár), ahol a Tanács nevű kormányzat található. Az embereket mindenesetre nem kedvelik túlságosan: a tanácsban magukat képviseltető turián, aszári, és szalarián képviselők nem kívánják az emberiséget bevenni maguk közé. Sőt, még arra sem hajlandóak, hogy a galaxis elit ügynökeinek számító Fantomok közé bekerüljön egy ember. A helyzet azonban egy rutin-küldetésnek induló bevetés során megváltozik, és hamarosan már az emberek lesznek azok, akik a legtöbbet teszik a galaxis népeiért egy olyan küldetésben, ahol a világ összes értelmes lénye veszélyben forog."

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.