Hirdetés

Mass Effect - Újraírják a forgatókönyvet

|

A Legendary Pictures még mindig ügyködik a Bioware legsikeresebb sci-fi játékának filmadaptációján. Azonban most kidobták a kukába a régi forgatókönyvet és helyette egy újat írnak.

Hirdetés

Shepard parancsnok kalandjai rengeteg kellemes percet okozott a "játékos" társadalomnak, így tehát nem volt nagy meglepetés, hogy elkészül a játék filmadaptációja. A forgatókönyvet idáig Mark Protosevich (A sejt) körmölte, azoban most kerestek mást helyette. A szerencsés választott pedig Morgan Davis lett, mi csak remélni tudjuk, hogy ennyire sikeres játékból, egy fantasztikus filmet készítenek. Aki nem ismerné a történetet, az a folytatásban találhat egy kis szösszenetet.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.