Hirdetés

Matt Damon Tommy Lee Jonestól tanult

|

Nem szégyen a legjobbaktól tanulni, ezért Matt Damon nem tagadja, hogy Tommy Lee Jones 15 évvel ezelőtti alakítása alapján formálta meg A félszemű című western rábízott karakterét.

Hirdetés

Azt egyenesen csodáltam, ahogy képes lazán hátradőlni egy hintaszékben, viharvert arca rezzenéstelen, de közben érezni, hogy szinte szétrobban a feszültségtől. A félszemű című film, a Coen-fivérek legújabb opusza A félszemű seriff című western-klasszikus újragondolt változata, amelynek címszereplőjeként annak idején John Wayne Oscart kapott. Matt Damon texasi határvadászt alakít, aki segít a seriffnek (Jeff Bridges) kézre keríteni egy fiatal lány apjának gyilkosát (Josh Brolin).

 

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.