Hirdetés

Matt Reeves az érzelmi oldaláról közelítette meg a The Batmant, és a karakter lelkében vájkál majd

|

Kifaggatták a társírót a mozifilmmel kapcsolatban.

Hirdetés

Már csak néhányat kell aludni, és a nyár legfontosabb geekeseményének kikiáltott DC FanDome folyamán feltehetően befut egy mozgóképes kedvcsináló a Robert Pattinson főszereplésével készülő The Batmanhez, ám még mielőtt erre sor kerül, Den of Geek szóra bírta Mattson Tomlin társírót, aki legutóbb a frissen bemutatott Project Power: A por ereje című netflixes film forgatókönyvét is szállította.

Hirdetés

Tomlin, aki Matt Reeves rendezővel közösen írja a The Batmant, értelemszerűen nem árulhatott el sokat a történetről, no meg egyébként is azt szeretné, ha a film önmagáért beszélne. Mindazonáltal ő is aláhúzta, hogy az itt látott Sötét Lovag különbözik majd az elmúlt évtizedben látott inkarnációktól, de legfőképpen a Ben Affleck által megformált karaktertől, ahol egy idősebb, tapasztaltabb Batmanre helyeződött a hangsúly Pattinsonéval szemben, aki még csak éppen megkezdte pályafutását. Ezenkívül a hős traumája is fontos szerepet kap Matt Reeves víziójában.

Ha bárki végignézi Matt Reeves munkáit, legyen szó akár az Engedj be!-ről, akár a Cloverfield vagy A majmok bolygója filmekről, mindig az érzelmi oldaláról közelítette meg őket, semmint a nagy akciókból. Mint mindig, a kérdés most is a karakter lelke. Valóban egy olyan Batmant mutat be, aki átesett ezen a traumán, és minden, amit azután tesz, egy arra való reakció, semhogy meghátráljon. Szerintem a film nagyon szórakoztató és meglepő módon illeszkedik ehhez. És ez minden, amit elmondhatok anélkül, hogy leordítanák a fejem.

A The Batman 2021. október 1-én kerül a mozikba, a DC FanDome-mal kapcsolatos minden hírről pedig élőben fogunk beszámolni augusztus 22-én estétől.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.