Hirdetés

Jeffrey Wright és Jonah Hill szintén csatlakozhat a The Batman szereplőgárdájához

|

Robert Pattinson The Batmanje szépen lassan révbe ér, hiszen nemrég újabb egészen érdekesnek tűnő pletykák érkeztek a film szereposztását illetően.

Hirdetés

Matt Reeves a Denevérembert középpontba állító filmjéről rengeteg mindent lehetett hallani az elmúlt hónapok során, többek között azt is, miszerint Robert Pattinson karaktere nem kevesebb mint négy ismert gonosztevővel, például a rejtvények mesterével, vagyis Rébusszal is összeakasztja majd a denevérbajuszt. Bár a címszereplő megtalálása és későbbi nyilatkozata óta egészen nagy csend honolt a projekt kapcsán, úgy néz ki, lassan beindulnak a fogaskerekek a film körül, hiszen nemrégiben nem is egy, de mindjárt két nagyszerű színész nevét hozták hírbe Reeves rendezésével.

Hirdetés

A Variety értesülései szerint Jonah Hill jelenleg tárgyalásokat folytat a The Batman egyik rosszfiújának szerepéért. Egyes feltételezések szerint Hill Rébuszt, míg mások egy potenciális Pingvint látnak bele, viszont tekintettel arra, hogy a színész az utóbbi időben jó pár kilót leadott magáról, elég érdekes volna látni, ahogy egy szerep kedvéért ismét felszedne magára némi felesleget. Emellett a The Hollywood Reporter is robbantotta a maga bombáját, hiszen az oldal úgy tudja, hogy a többek között a Westworldből ismerős Jeffrey Wright is versenyben van, viszont Hillel ellentétben ő nem Batman egyik újabb ellenlábasát, hanem a bőregér egyik leghűségesebb társaként számon tartott Jim Gordont keltheti majd életre.

A The Batman 2021. augusztus 21-én mutatkozik be a mozikban.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.