Hirdetés

Matt Reeves megmutatta a The Batman hivatalos logóját, valamint az első plakátot is

|

Mindkettő gyönyörűre sikeredett.

Hirdetés

Mielőtt megerősítést nyert volna, hogy Michael Keaton és Ben Affleck is visszatér Batmanként a Flash-filmben, a tegnapi nap folyamán a Sötét Lovag következő feldolgozása is hallatott magáról. Matt Reeves ugyanis hangolódásképpen a DC FanDome-ra, leleplezte a The Batman teljes logóját a denevérszimbólummal, és mellékelt hozzá egy stílusos rajzolt plakátot is.

Hirdetés

Feltehetően nincs olyan, aki ne várná már izgatottan a hétvégi DC FanDome-ot, a DC újdonságait prezentáló rendezvényt, amelyen Matt Reeves és Robert Pattinson filmjének is egy önálló panelt szentelnek majd. Mielőtt azonban sor kerülne az igazán nagy meglepetésekre, a rendező által megosztott képeken szemügyre vehetjük a film hivatalos logóját, valamint egy kimondottan az eseményre készült, igen ütős koncepciórajzot Jim Lee képregényrajzoló jóvoltából. Ez utóbbin Pattinson Batmane szemmel láthatóan Gotham utcáit fürkészi, a plakátról ráadásul árad az a darkos, noiros hangulat, ami különlegessé teheti a készülő adaptációt.

A legutóbbi hírek szerint a The Batman forgatása szeptember elején fog újraindulni, és még nagyjából három hónapnyi anyagot kell rögzíteni, mielőtt 2021. október 1-jén mozikba kerülhetne Matt Reeves filmje. Addig is azonban kövessétek figyelemmel a hétvégi történéseket, hiszen legközelebb akkor találkozhatunk a produkcióval.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.