Hirdetés

Matthew Vaughn szerint a Kingsman-előzményfilm a Kingsman 3-nak is megágyaz

|

A rendező továbbra is elkötelezett iránta, hogy idővel Tökiék is visszatérjenek az előzményfilm után.

Hirdetés

Ha minden jól megy és Godzilla addig nem tarolja le a világot, akkor szeptemberben Az új mutánsok mellett egy másik eredetileg a Fox égisze alatt készült film, a King's Man: A kezdetek is végre a mozikba kerül. A premier közeledtére néhány hete egy vadonatúj szinkronos előzetes is igyekezett felhívni a figyelmet, most pedig a harmadjára kötélnek álló író-rendező, Matthew Vaughn osztott meg néhány gondolatot arról, mégis mire számíthatunk a franchise jövőjét illetően. 

Hirdetés

Vaughn már korábban hangot adott annak, hogy az előzményfilm ellenére Tökiék kalandjait is mindenképpen szeretné folytatni. Az Empire magazin hamarosan megjelenő friss számában olvasható interjúban pedig ismét megerősítette, miszerint tényleg komolyan számol a harmadik fősodorbeli Kingsman-filmmel. 

A King's Man: A kezdetekben elrejtettünk néhány utalást a Kingsman 3-ra vonatkozólag, melyek mind visszavezetnek minket az előzményekhez. Annyit mondhatok, hogy nagyon más lesz az eddigiekhez képest.

A rendező emellett szóba hozta, hogy jelenleg nem igazán biztos abban, mit szeretne legközelebb csinálni. Elmondása szerint felmerült benne, hogy egy másik direktornak adja oda a szám szerint negyedik Kingsman-filmet, azonban gyorsan hozzátette, hogy egyelőre még nem hozott végleges döntést arról, végül tényleg így fog-e tenni. Továbbá szót ejtett arról, miszerint ezúttal is jókora mennyiségű, körülbelül negyven percnyi anyag végezte a vágószoba padlóján, melyben bizony akadt szép számmal a Kingsman-filmekre jellemző felnőtteknek szóló poénokból. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.