Hirdetés

Szinkronosan is berobbant a King's Man - A kezdetek legújabb előzetese!

|

A Kingsman-előzményfilm stílusosan emlékeztetett minket arra, hogy hamarosan végre mozikba kerülhet.

Hirdetés

A Kingsman-franchise következő darabja az eredeti tervek szerint 2020 elején debütált volna, a Fox stúdiót felvásárló Disney azonban még novemberben bejelentette, hogy hét hónappal későbbre halasztják a bemutatót. Mint tudjuk, azóta a teljes mozifilmes megjelenési naptár gyökeresen megváltozott, de szerencsére a világszerte újranyitó mozikat látva megvan az esélye, hogy ősszel végre jegyet válthatunk a Kingsman előzményfilmjére.

Hirdetés

Ezzel természetesen a stúdió is tisztában van, ezért idejét látta annak, hogy ismét beindítsa a marketinggépezetet a film legújabb teljes előzetesével. A 2017-es Kingsman: Az Aranykör után Matthew Vaughn rendező ezúttal egészen az első világháború idejébe repít minket vissza az időben, hogy bemutassa a minden helyzetben úriemberként viselkedő kémek titkos szervezete magalakulásának körülményeit. Harry és Töki párosa helyett most a Ralph Fiennes alakította herceg és a Harris Dickinson által megformált újonc kerül a figyelem középpontjába, hogy egy globális fenyegetés megelőzése érdekében létrehozzák a szervezetet.

A King's Man: A kezdetek 2020. szeptember 17-én érkezik a hazai mozikba.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.