Hirdetés

Maverick 2 a láthatáron?

|

Rendkívüli pókertrükkök, kalandos útitársak, a szerencse maximum kihasználása - az első Maverick magán hordozta mindezeket, vajon a folytatás terhében sikerül utánozni a sikert?

Hirdetés

Mel Gibson bemutatkozott már jópárszor zseniális színészi teljesítményével, rendezői tudásával (ha vitatottan is), ám az utóbbi időben botrányaitól és nem filmesikereitől híres a sajó amivel kapcsolatban el kell mondjam: a munka és magánélet két külön dolog, ne fojjon már egybe!

Éppen ezért, nem a magánéleti, inkább a filmes botrányait vesszük számon rajta, lássuk is a legutolsóval, a Sötétség határán című filmmel, ami számomra tetszett, de a világ kritikusai a földbe tiporták (lényegében eltúlozva a dolgot). Mel bizonyára szeretne szabadulni az őt ért sérelmek, negatív kritikák bélyegétől, ezért ugyanazon módszerhez folyamodott, mint az idősödő, ám de régen csinos karriert befutó színészek: visszanyúl egy közönségkedvenc projekthez és folytatja.

Gibson is efféleképpen szeretne eljárni a Maverick-kel, amelyben Jodie Foster szolgáltatta a szemre való női vonulatot, ő pedig a sármos, mindenre elszánt de laza lapzsonglőrt. Riporterek tanúbizonysága alapján elmondható, hogy a Beaver forgatásán élénk diskurzusba keveredtek, és Gibson a folytatásban elfolalt szerepéről egyezkedett a hölggyel.

Hogy mindez miként alakul? Friss infó esetén betoppanunk újra.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.