Hirdetés

Max von Sydow szívesen hallgat

|

Egy hosszú pálya sokszor a csúcsára érhet. Max von Sydow majd 83 éves, és nehéz volna megmondani, melyik volt színészi karrierje magasabb csúcsa...

Hirdetés

Amikor Ingmar Bergman egyik kedvenc színésze volt, vagy amikor Woody Allen rendezte, esetleg Az ördögűző-ben szerzett világhíre idején, vagy A keselyű három napja hidegvérű, bölcs bérgyilkosaként. Annyi biztos: most, hogy másodszor is Oscar-díjra jelölték, újabb csúcsra jutott. Ezúttal a Rém hangosan és irtó közel (Extremely Loud and Incredibely Close, hazai bemutató: március 8.) című filmben alakított különleges szerepéért. A filmet Stephen Daldry a Billy Elliot és A felolvasó rendezője készítette, a svéd színész pedig egy titokzatos, idegen férfit, a gyerekfőszereplő pártfogóját alakítja a New Yorkban játszódó történetben.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.