Hirdetés

May néni egy kémfilmben?

|

A hírek szerint a Sony A csodálatos Pókember filmek May nénijéről készítene egy spin-offot, ami az Agent Carter és a Mad Men keresztezésére hasonlítana.

Hirdetés

Nagyon úgy néz ki, hogy a Sony már-már elkeseredten próbálja magához láncolni a karaktert, amit a Marvel még inkább megnehezít, hiszen nem bánnak, ha a 2018-as Avengers: Infinity War-ra már ismét magukénak tudhatnák a jogokat. A csodálatos Pókember 2 sokak számára csalódás volt, azóta pedig a rajongók egyik nagy kedvencének, Venomnak az önnálló filmjét is elkaszálta a stúdió. A Sony, habár még nem kommentálta a híreket, úgy tűnik, hogy más felé venné az irányt.

A feltételezett spin-offban May nénié a főszerep, aki ekkor még fiatal és nem vette gondjaiba unokaöccsét, Peter Parkert. A film egy kém thriller lenne, hasonló az AMC Mad Men sorozatához. Ezen kívül a Marvel közelgő, Agent Carter szériájából is találhatnánk majd benne elemeket.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.