Hirdetés

May néni egy kémfilmben?

|

A hírek szerint a Sony A csodálatos Pókember filmek May nénijéről készítene egy spin-offot, ami az Agent Carter és a Mad Men keresztezésére hasonlítana.

Hirdetés

Lassan kezd egyre nyilvánvalóbbá válni, hogy a Sonynak fogalma sincs mit is kellene kezdenie a Pókember franchise-al a jövőben. Állításuk szerint viszont a Sinister Six jól halad és 2016-ban a mozikba is kerülhet, amelyet A csodálatos Pókember 3 követhet 2018-ban. Ezeken kívül már egy olyan filmről is hallhattunk pletykákat ami a "Csodapók" univerzum női karaktereit rántaná egy helyre. Most ismét egy újabb érdekes hír röppent fel, mégpedig az, hogy a stúdió egy kémfilmet készítene, May nénivel a főszerepben, amiben kedvenc falmászónk nyomát sem látnánk.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.