Hirdetés

Még az X-Men Farkasát is visszautasítaná Jon Bernthal ezért a szerepért

|

Bernthal szerint minden szerepvállalása a szkripten múlik, ám van egy karakter, akihez bármikor szívesen visszatérne.

Hirdetés

Most, hogy lassan hivatalosan is említésszintre kerülnek a mutánsok a Marvel Filmes Univerzumban, a következő években előreláthatólag felpörögnek a pletykák, hogy vajon kik is fogják játszani a jól ismert X-Men karaktereket Kevin Feige víziójában. Talán mindegyik karakter közül Farkas (Wolverine) jövője tartja lázban leginkább a rajongókat, akik közül sokan Jon Bernthalt látnák szívesen a filmvásznon adamantium karmokkal.

Hirdetés

Hiába tűnik papíron tökéletes párosításnak, Bernthal lecsitította a kedélyeket egy friss interjúval, melyben arra is kitért, mely szerepért lenne hajlandó akár örökre lemondani Farkasról.

"Nézzétek, én a következő feltételek alapján döntöm el, hogy mit játsszak legközelebb: 1, Megmozgatja-e a fantáziám a forgatókönyv? 2, Kivel dolgoznék együtt? 3, Ki a rendező, és az egy olyasvalaki-e, akivel szívesen dolgoznék? Ezekhez a feltételekhez a jövőben is tartani fogom magam, legyen szó akármilyen projektről. Tudom, hogy azért kérdezitek ezeket a Marveles kérdéseket, mert nagyon fontosak rengeteg ember számára: a nézők imádják ezeket a karaktereket, és ezt teljes tisztelettel elfogadom. Amit azonban bátran elmondhatok, hogy Frank Castle a csontjaimban van."

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Bernthal még a Netflix égisze alatt készült Marvel-sorozatokban debütált Punisherként előbb a Daredevil második évadában, majd két saját külön évadot is kapott (első és második évadkritika itt). A rajongók imádták a párosítást, és Bernthal is élvezte Castle megformálását, akivel szemben elmondása szerint különös szimpátiát alakított ki.

"Mindenekelőtt, én egy apa és egy férj vagyok. Frank lényege pedig pont az, hogy mi történne, ha a gyerekemet és feleségemet elvennék tőlem - ez egy olyan dolog, amit megértek, és amivel együtt érzek. Ezen felül nagyon mély tisztelettel adózom a katonai közösség felé, és mélyen tisztelem azokat az embereket is, akik számára Frank Castle karaktere ilyen sokat jelent."

Egyelőre azonban sem Bernthal, sem a rajongók nem tudnak semmi biztosat az X-Men, valamint az egykori Netflixes Marvel-karakterek jövőjéről. Olyan pletykákról persze lehet olvasni, hogy egy soft reboot alkalmazásával dekanonizálnák a Netflixes történéseket, ám a karaktereket alkotó színészeket, így Bernthalt is átemelnék a Marvel Filmes Univerzumba, de hivatalosan még semmilyen megerősítés nem hangzott el ezzel kapcsolatban. Addig marad a találgatás. Ti Loganként vagy Frank Castle-ként látnátok szívesen az MFU-ban Bernthalt?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.