Hirdetés

Még egy meglepetés színész bukkan fel a Galaxis Őrzői 2-ben!

|

Sylvester Stallone mellett James Gunn rendező jó barátja is szerepelni fog extra meglepetésként a Galaxis Őrzői 2-ben.

Hirdetés

A Galaxis Őrzői 2 már-már a 70-es, 80-as évekhez méltó titoktartást vittek végbe, hiszen másfél hónappal a film megjelenése előtt még tudtak meglepetéssel szolgálni a casting kapcsán. James Gunn, az első és második rész rendezője ejtette el egy rutin kérdéskör kapcsán, hogy Sylvester Stallone mellett egy másik ismertebb színész is bemutatkozik a Marvel filmes univerzumában.

Hirdetés

"Van egy karakterpáros, akik nagyon fontos részét képezik a Marvel Univerzumnak, és ők a Galaxis Őrzői 2-ben fognak debütálni, de ezek kilétéről senki sem tud egyelőre. Sylvester Stallone fogja játszani az egyiküket… a barátom, Michael Rosenbaum pedig szintén egy fontosabb szereppel lett felruházva, aki előszeretettel dolgozik együtt Sly karakterével."

Michael Rosenbaumot legtöbben még a Smallville-ből ismerhetik, ahol történetesen a DC Univerzum egyik fő antagonistáját, Lex Luthort keltette életre, de számtalan DC-s rajzfilmben is hangját kölcsönözte a Flashnek. A megannyi DC-s kollaboráció után most végre belekóstolhat a Marveles légkörbe, ám remélhetőleg ez nem jelent majd teljes elszakadást a DC-től, hiszen hiányozna Flash szinkronhangjaként.

Ti mit szóltok ehhez a fejleményhez? Szerintetek ki lehet az rejtélyes páros, akire Gunn utalt?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.