Hirdetés

Még idén elkezdődhet a Breaking Bad film forgatása

|

Minden jel arra utal, hogy hamarosan összejön a régóta várt projekt.

Hirdetés

Már akár ebben a hónapban elindulhat a Breaking Bad film forgatása. A New Mexico Film Office korábban bejegyzett egy Greenbrier címen futó Sony-s projektet, most azonban egy a produkcióhoz közelálló forrás megerősítette a The Albuquerque Journal-nak, hogy valójában a Breaking Bad spin-off van készülőben. A filmiroda egyelőre nem kommentálta a feltételezést, de nem lenne meglepő, ha kódnév alatt futna a forgatás, hiszen korábban a fő sorozat és a Better Call Saul is hasonló módon készültek. Talán egy közvetlen folytatás Aaron Paul-al a főszerepben?

Hirdetés

A Greenbrier hivatalos leírása szerint a film "egy elrabolt férfiról szól, aki kiszabadul és igyekszik megszökni fogvatartóitól." A forgatás kezdetét november közepére datálták és egészen februárig folynak majd a munkálatok. Semmilyen egyéb információt nem tudunk a filmről, de az biztos, hogy rengetegen örülnének neki, ha valóban egy Breaking Bad-hez kapcsolódó alkotásról lenne szó.

A pletyka valószínűségét néhány tény is alátámasztja. A Breaking Bad alkotója, Vince Gilligan idén júliusban szerződött le három évre a Sony Pictures Television szolgálatába. Ezen felül a Breaking Bad-et és a Better Call Saul-t is ugyan ezen a helyszínen forgatták a Sony égisze alatt. Ezeket a szálakat összerakva nem nehéz elképzelni, hogy valóban egy Breaking Bad film van készülőben. Reméljük, hogy nem ér minket csalódás.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.