Hirdetés

Még idén októberben megjelenhet David Fincher új filmje

|

Fincher Mank című filmjének egyik producere nyilatkozott a premier kapcsán.

Hirdetés

Még tavaly nyáron számoltunk be arról, hogy korunk egyik legtehetségesebb rendezője összeállt korunk egyik legtehetségesebb színészével egy nem akármilyen életrajzi film elkészítéséhez. Az Aranypolgárt másodmagával jegyző Herman J. Mankiewicz életére fókuszáló Mank című filmet maga David Fincher rendezi és Gary Oldman játssza a főszerepet benne. Az alkotásról eddig annyi volt köztudott, hogy tavaly novemberben álltak neki a forgatásnak, most viszont a film egyik producere, Eric Roth nyilatkozott a lehetséges megjelenési dátumról.

Hirdetés

Eric Roth a Pardon My Take egyik legutóbbi interjújában mesélt a filmről, ami kapcsán újfent nem tudtunk meg túlzottan sok információt, de legalább a stílusát és a premierdátumot felfedte. Roth szófukarsága ellenére elmondta, hogy a Mank egy olyan az 1930-as években játszódó fekete-fehér film lesz, ami egy 1930-as évekbeli fekete-fehér filmhez fog majd leginkább hasonlítani. A viccelődést félretéve egy "rendkívüli alkotásnak" nevezte Fincher alkotását, ami hasonlóképp, mint Martin Scorsese tavalyi  filmje, Az ír, október tájékán fog megjelenni a Netflixen.

Ennél pontosabban dátummal még nem tudtak szolgálni, de már ez is nagy segítség az őszi filmes kavalkád miatt. Ti várjátok már Fincher új alkotását?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.