Hirdetés

Meg is van a Galaxis Őrzői alaptörténete?

|

Egyes híresztelések szerint a Marvel már eldöntötte, hogy mi lesz a Galaxis Őrzői alaptörténete.

Hirdetés

Megjelenik Lord Mar Vell is (akinek alternatív változata Marvel Kapitány). Mar Vell megöli Adam Warlock gonosz alteregóját, Magus-t és elkezdi keresni Thanos-t. Amikor Mar Vell szembeszáll Thanos-szal, az Őrzők is meglepődnek, hogy Thanos azonnal megadja magát. Ami természetesen egy trükk."

Illetve félig-meddig ide tartozik, hogy nem meglepő módon, az Amerika Kapitány 2 és a Galaxis Őrzői is 3D-s lesz. Az Amerika Kapitány 2 úgy kezdődik majd, ahol a Bosszúállók befejeződött. A Galaxis Őrzői-ben a csapattagok azért állnak össze, hogy legyőzzék egy kozmikus erő epikus méreteit. Természetesen Thanos mellett már Galactus-t is emlegetik, de a másnál lévő jogok miatt nem biztos, hogy ő lesz benne, bár azóta titokban visszavásárolhatták. Ezek mellett a Fox-nál lévő Annihilus mellett Nova, Adam Warlock, Korvac vagy akár Kvazár cameok is szóban vannak már. Beta Ray Bill a Thor 2-ben akár már benne is lehet.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.