Hirdetés

Meg is van a Galaxis Őrzői alaptörténete?

|

Egyes híresztelések szerint a Marvel már eldöntötte, hogy mi lesz a Galaxis Őrzői alaptörténete.

Hirdetés

Állítólag azt tervezik, hogy a "Thanos Imperative" történetét filmesítik meg, ami nagyjából erről szól: "Thanos ismát feltámadt, ezúttal a régi ellensége, Adam Warlock regeneratív tulajdonsága miatt és visszanyerte a képességeit. Megpróbálja rávenni az Őrzőket, hogy segítsenek neki a Cancerverse (egy csavart, organikus lény) elleni harcban alternatív dimenziókban. De az Őrzők fájdalmas leckét tanultak, hogy soha ne bízzanak Thanos-ban. Többek között Nova, Beta Ray Bill, Kvazár, az Ezüst Utazó és Adam Warlock teljes erőből megtámadják a szörnyű kozmikus lényt. Ebből vagy győzelem vagy totális vereség lehet.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.