Hirdetés

Még megvalósulhat a Halálos fegyver 5?

|

Akár az is előfordulhat, hogy maga Mel Gibson ugrik be a rendezői székbe.

Hirdetés

Richard Donner halálával egy olyan rendezőt veszítettünk el, aki profizmusával, rutinjával és régi vágású technikáival igazán szerethető filmkészítőnek minősült, így izgalmas lett volna megnézni azt, hogy milyen filmet tesz le az asztalra 90 felett. Most, hogy ez legnagyobb sajnálatunkra nem valósul meg, nyilván felmerül a kérdés, hogy lesz-e így ötödik etapja a Halálos fegyvernek?

Hirdetés

A téma nem csak bennünket, de a színész Corey Feldmant is ugyanúgy izgatja, aki még annak idején a Kincsvadászok című ifjúsági kalandfilm forgatásán dolgozott együtt Donnerrel. Feldman állítása szerint már alapból azt érezte, hogy egy ilyen kaliberű akciófilmet, amilyen a Halálos fegyver 5 lett volna az ő rendezése alatt, necces elkészítenie egy 91 éves embernek. Nem kételkedik abban, hogy mindent beleadott volna, de mégiscsak, képtelenség elmenni szó nélkül a kora mellett. Mindezek mellett azt is nyilatkozta a Movieweb nevű oldalnak, hogy egy Mel Gibsonnal való beszélgetésük alkalmával az is szóba jött, hogy ki rendezhetné a következő részt. 

Szóval Mel azt mondja nekem, hogy "Az emberek azt mondják, esetleg nekem kellene rendeznem az ötödik részt." Én meg erre azt mondtam, hogy "Így kellene lennie! Nagyszerű lenne!". Úgyhogy ki tudja. A lényeg, hogy talán ez az egész bátorítja Mel-t arra, hogy átvegye a rendezői feladatokat.

- így Feldman. Ráció egyébként lenne a dologban, hiszen Gibson maga is szokott rendezni (még ha nem is olyan gyakran), nem állnak távol tőle az akciófilmek (és most nem feltétlen az Apocalyptóra gondolok, hanem sokkal inkább a Visszavágóra, amit félig-meddig ő rendezett) és az sem elhanyagolható, hogy Donner mellett elleshette azokat a trükköket, amik egy igazán jó Halálos fegyver-filmhez kellenek. Van annyira old-school ő is rendezés-ügyileg, hogy méltó lezárást adjon a szériának, ezzel kvázi tisztelegve is az elhunyt rendező emléke előtt. 

Ti mit gondoltok erről? Jó választás lenne a feladatra?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.