Hirdetés

Még mindig készül a 24 film Kiefer Sutherland-del

|

Kiefer Sutherland visszatérése Jack Bauerként a 24: Élj egy új napért!-ban közelebb vitt minket a 24 film elkészüléséhez.

Hirdetés

A 24: Élj egy új napért! producere, Jon Cassar már egy hónapja a Comic-Conon elárulta, hogy még mindig gondolkoznak egy filmben, de még ő sem tudta, hogy hova tudnák beszorítani. A tervekbe az is közbe szólhat, hogy a csatorna talán inkább újabb mini-sorozatokkal bővítené a szériát. A Fox Csoportot vezető Peter Rice így nyilatkozott:

"Imádtam a 24 idei évadát. Mindig is nagy rajongója voltam. Még nem beszéltünk konkrétan a visszatéréséről, de biztos vagyok benne, hogy sor kerül rá. Csodálatos franchise. Elég ránézni a sorozatra és tudod, hogy még rengeteg történetet tudna mesélni. Azt hiszem le kell ülnünk a készítőkkel és megbeszélni a dolgokat."

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.