Hirdetés

Még odébb van a Birmingham bandája-film forgatása

|

De legalább a sorozattal jól haladnak a készítők.

Hirdetés

Idén januárban derült ki, hogy a BBC nagy sikerű sorozata, a Peaky Blinders (magyar címén Birmingham bandája) a 6. évaddal a végéhez ér, ám ezzel egy időben felröppent az a hír is, hogy a sorozat után még érkezhet egy egész estés film is, amely a tényleges lezárása lenne Tom Shelby és családja kalandjainak. 

Hirdetés

Ezekről árult el néhány új információt a készítő, Steven Knight, aki nemrég a BFI londoni filmfesztiválon vett részt. Itt mondta el, hogy jelenleg is a 6. évadot forgatják, de már nagyon a munkálatok végén járnak, és ha minden a tervek szerint halad, akkor 2022 tavaszán már nézhetjük is az új részeket. Ezután pedig megerősítette, hogy elkészül a film, amit valamikor 2023-ban forgatnak majd le:

Amint végeztünk a sorozattal, rögtön neki állok majd megírni a film történetét, amely szintén Birminghamban fog játszódni, és itt is forgatjuk majd le. És nyugodtan kijelenthetem, hogy ez lesz a Birmingham bandája jelenlegi formájának a vége, a lezárása.

Knight azonban utána még elmondta, hogy a jövőben érkezhetnek majd a Birmingham bandája univerzumához kapcsolódó másik műsorok is, ám nem használná ezekre a spin-off kifejezést, mert nem szereti ezt. De hogy pontosan milyen projektekről is van szó, azt nem fedte fel. A Birmingham bandájának 6. évada tehát valamikor 2022 első felében debütálhat.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.