Hirdetés

Még odébb van az új James Bond-színész felfedése

|

A lehetséges jelöltek kiválasztása sem kezdődött még meg.

Hirdetés

A tegnapi nap folyamán végre berobogott a mozikba a lassan két éve tologatott 25. Bond-film, a Nincs idő meghalni, mely szerintünk is méltó módon búcsúztatta el Daniel Craiget a 007-es ügynök szerepétől, aki 15 év után intett búcsút a karakternek. Persze ezt már egy jó ideje tudják nemcsak a rajongók, hanem a producerek is, akik azonban a hírek szerint nem sietik el megtalálni, és felfedni az utódot.

Hirdetés

Mert hogy kétségünk se legyen afelől, hogy Bond a közeljövőben visszatér a vásznakra, a készítők azonban még el sem kezdték keresni a következő 007-es ügynök megformálóját. Erről a széria producere, Barbara Broccoli beszélt a BBC Radio 4 egyik műsorában nemrég, aki elmondta, hogy egyáltalán nem sietnek a kereséssel, sőt, valamikor csak 2022-ben fognak nekiállni a casting munkának:

Jelenleg egyáltalán nem gondolunk a jövőre, csak is a Nincs idő meghalni jár a fejünkben. Azt akarjuk, hogy Daniel méltó módon búcsúztassa el a karaktert, és ünnepelhessen, kiélvezhesse ezt az időszakot. Majd csak jövőre kezdünk el agyalni a franchise jövőjén. 

Broccoli ezután hozzátette, hogy amikor Craiget kiválasztották a szerepre  tudták, hogy kicsit  vonakodva vállalta el, mert tisztában volt vele, hogy ez meg fogja változtatni az életét, és így is történt. De neki köszönhetően sikerült megvizsgálniuk Bond érzelmi életét, és belemenni a Bond-karakter személyének belső komplexitásába és konfliktusaiba, emiatt pedig mindig is kiemelkedő helye lesz a karakter történelmében.

De hogy ki veszi majd át tőle a stafétát? Rengeteg név kering pletykaként az interneten, úgy mint Tom Hardy, Idris Elba, Clive Standen, Regé-Jean Page vagy éppen Henry Cavill, akinek talán a rajongók a legjobban örülnének, és aki már az Az U.N.C.L.E. embere című filmben bizonyította, hogy simán hozni tudná a titkos ügynök szerepét és aki akár Bond-gonosz is örömmel lenne. Ti kinek örülnétek?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.