Hirdetés

További Libabőr és A félelem utcája filmek érkezhetnek

|

R.L. Stine író adott helyzetjelentést két népszerű regényfolyamának jövőbeli adaptációiról.

Hirdetés

Ha tippelni kellene, hogy a Harry Potter könyvek után mi a második legnépszerűbb regénysorozat a világon, valószínűleg kevesen mondanák R.L. Stine Libabőr című sorozatát. Márpedig ezek a kötetek már több mint 400 millió példányban keltek el világszerte, így nem meglepő, hogy idővel Hollywood is szemet vetett rájuk. Ebből született korábban két film, illetve év eleji értesülések szerint a Disney+ élőszereplős sorozatot is fejleszt belőle.

Hirdetés

A napokban Stine a Yahoo! Entertainment vendégeként árulta el, hogy mi várható a saját történeteinek adaptációival kapcsolatban a jövőben.

"Továbbra is szó van további Libabőr filmekről, azonban A félelem utcája filmekről is hallok pletykákat a Netflix részéről, mivel az első részek kiválóan teljesítettek tavaly nyáron. Ez utóbbiak azért sokkoltak le igazán engem, mert mindegyik korhatáros volt, és én soha nem csináltam semmilyen korhatáros történetet! Azt a rengeteg tinit mind legyilkolták. Hirtelen lett egy slasher horrorom a semmiből."

Ti Libabőr vagy A félelem utcája filmekre lennétek jobban kíváncsiak?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.