Hirdetés

Megan Fox, mint Fathom?

|

A Transformers 3-ból kiválva, és a Jonah Hex-ben illegve Megan Fox úgy tűnik tovább lép, és a Fathom nevű filmben kap főszerepet, amely egy csinos, víz-irányítású erővel bíró lányról szól.

Hirdetés

Megan Fox-ról rengetegen beszélnek manapság - némelyek a külsejéről, mások a Transformers 3 című bakiról, megint mások a Jonah Hex-ben játszott szerepéről. Hamarosan talán a következő részvételérl is beszélhetünk, ha a dolgok a jó kerékvágásban gördülnek tovább...

Az MTV News többek között vele is készített interjút minap, és kifaggatta mindenről, amiről csak tudta. Megan elárulta, hogy a film előkészületei már nagyban zajlanak, a forgatókönyv is készül, így hamarosan eldönti a jogokat birtokló stúdió, hogy kit állít a film élére.

Jelenleg a producerek tárgyalásban állnak a dögös színésznővel, ám még koránt sem vehető készpénznek a szerepeltetése. Ha mégis sikerül megegyezniük, akkor Megan egy olyan rejtélyes tengeri fajtából származó lányt játszik majd el, aki titokazotos képességeivel képes irányítani a vizet.

A Megan Fox-szal készült MTV interjút alant megtekinthetitek:

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.