Hirdetés

Megérkezett a Daisy Ridley és Tom Holland szereplésével forgatott sci-fi blockbuster előzetese

|

Hihetetlen, de végül tényleg lehet valami a hányatott sorsú mozifilmből.

Hirdetés

2020 telis-tele van meglepetésekkel, amire újabb ékes példa, hogy nem csupán hallatott magáról a Chaos Walking című young adult regénysorozat egészen 2011 óta tervezgetett adaptációja, hanem rögtön egy előzetes is érkezett hozzá, ami azt sugallja, hogy a Lionsgate 2021 januárjában most már tényleg szeretné letudni a film bemutatását.

Hirdetés

A stúdió korábbi young adult sikere, Az éhezők viadala nyomdokain megálmodott 100 millió dolláros produkció komoly nehézségekkel szembesült az elmúlt években, elvégre híresztelések szerint a Lionsgate annyira rossznak ítélte, hogy inkább újabb milliókat költött egy háromhetes pótforgatásra - amit kisebb logisztikai rémálommal ért fel egyáltalán összeegyeztetni a két legnagyobb sztárpalánta egyéb elfoglaltságai miatt (Daisy Ridley-t a Star Wars, Tom Hollandet pedig a Marvel-filmek foglalták le). Mindenesetre a film elkészült, abba viszont inkább bele se gondoljunk, mekkora lehetett vele a baj, ha még a Hellboy és a Robin Hood forgalmazója is meghátrált.

A Chaos Walking egyébként egy olyan disztopikus világban játszódik, ahol egy pusztító vírus csak a férfiakat hagyta életben, a nőket nem, ám amikor egy nap Holland karakterének, Toddnak kutyájával együtt menekülőre kell fognia, legnagyobb meglepetésére belebotlanak egy furcsa és csendes lányba, Violába (Ridley), ami még tovább bonyolítja a helyzetet. Nem mellesleg pedig ebben a világban mindenki hallja mások gondolatait.

Patrick Ness könyvét maga a szerző, illetve a forgatókönyvíró Christopher Ford (Pókember: Hazatérés) adaptálta vászonra, méghozzá Doug Liman (A holnap határa) rendezésében. A filmet eredetileg 2019. március 1-én kellett volna látnunk, jelen állás szerint viszont 2021. január 22-én kerülhet a mozikba.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.